ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ – ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Welcome to UP 2023

ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ – ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ – ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Από τους διοργανωτές του Welcome to UP 2023 καταβάλλεται προσπάθεια για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διευκόλυνση των νέων φοιτητών της πόλης σε ό,τι αφορά την εξυπηρέτηση και τη διαμονή τους. Σε αυτό το πλαίσιο επιχειρήσεις και καταστήματα της Πάτρας προχωρούν σε ειδικές εκπτώσεις και προσφορές για τους φοιτητές.

Αστικές Συγκοινωνίες Πατρών

Αστικές Συγκοινωνίες Πατρών

Αστικές Συγκοινωνίες Πατρών

Οι Αστικές Συγκοινωνίες Πατρών συμμετέχουν στο Φεστιβάλ Υποδοχής Πρωτοετών Φοιτητών και με εκπτωτικές παροχές στα εισιτήρια με κάρτες.

Δείτε αναλυτικά τις παροχές εδώ.

Έντυπο Προσφορών από τα Αστικά ΚΤΕΛ Πάτρας
Εμπορικός Σύλλογος

Εμπορικά Καταστήματα

Εμπορικά Καταστήματα

Ο Εμπορικός Σύλλογος και τα εμπορικά καταστήματα της πόλης συμμετέχουν για δεύτερη χρονιά στο Φεστιβάλ και υποδέχονται τους φοιτητές προσφέροντάς τους ειδικές τιμές με την επίδειξη του φοιτητικού πάσο! Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στη δράση αποκτούν ειδικό σήμα με QR Code που περιλαμβάνει όλο τον κατάλογο των καταστημάτων που συμμετέχουν στην δράση. Δείτε τον κατάλογο με τα καταστήματα που συμμετέχουν εδώ.

Σ.Κ.Ε.Α.Ν.Α.

Taste the city

Taste the city

Σε συνεργασία με τον ΣΚΕΑΝΑ, για δεύτερη χρονιά, εστιατόρια, fast foods, καφέ, bars της Πάτρας, καλωσορίζουν τους φοιτητές με ειδικές τιμές κατά τη διάρκεια του πενθημέρου, με την επίδειξη του φοιτητικού πάσο! Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στη δράση αποκτούν ειδικό σήμα με QR Code που περιλαμβάνει όλο τον κατάλογο των καταστημάτων που συμμετέχουν στη δράση. Δείτε τον κατάλογο με τα καταστήματα που συμμετέχουν εδώ .

Διαμονή

Moxy Patra Marina

Moxy Patra Marina

Το ξενοδοχείο Moxy Patra Marina στην Πάτρα προσφέρει σε όλους τους πρωτοετείς φοιτητές και τις οικογένειές τους διαμονή με έκπτωση 15% στην καλύτερη ημερήσια τιμή και 10% έκπτωση στις καταναλώσεις των επισιτιστικών τμημάτων.

Για τους όρους και τις προϋποθέσεις, οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές μπορούν να  επικοινωνούν με το τμήμα κρατήσεων του ξενοδοχείου στο τηλέφωνο 261 440 9400.

Moxy Logo
Πανεπιστήμιο Πατρών

1964.gr UP Store

1964.gr UP Store

Σε έναν καλαίσθητο χώρο στην Πανεπιστημιούπολη στο Ρίο, δίπλα στο Πάρκο της Ειρήνης, οι φοιτητές μπορούν να βρουν τα επίσημα αποκλειστικά είδη δώρου, ένδυσης, γραφείου και λοιπά χρηστικά αντικείμενα που φέρουν το λογότυπο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ειδικά για το Φεστιβάλ υποδοχής των πρωτοετών φοιτητών υπάρχει έκπτωση σε όλα τα είδη από 10 – 50%.

Η επιχείρηση προσφέρει και ένα laptop δώρο στον τυχερό που θα κερδίσει τον διαγωνισμό ανάρτησης φωτογραφίας με #weareup2023 στα social media του Πανεπιστημίου Πατρών.