Φόρτωση Εκδηλώσεις

Φωτογραφίες

Λεπτομέρειες

Υπό τον τίτλο femicide.gr  η χοροθεατρική Ομάδα φοιτητών ΤΕπΕΚΕ  trA  10+1 παρουσιάζει   μία   σωματική αφήγηση που συνδυάζει και λόγο εστιάζοντας στις δολοφονημένες γυναίκες του  2020 (χρονιά με πολλές γυναικοκτονίες στην χώρα μας).

Πρόκειται για βίντεο όπου προβάλλεται η εν λόγω παράσταση, ενώ ταυτόχρονα κομμάτια του βίντεο θα «ζωντανέψουν» στο Πάρκο της   Ειρήνης.

Πρόκειται για συνεργασία με την Επιτροπή Ισότητας των Φύλων του Πανεπιστημίου.

Η «trA 10+1» είναι ομάδα Χοροθεατρικής Performance του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας του Πανεπιστημίου Πατρών η οποία απαρτίζεται από φοιτητές/φοιτήτριες και μέλη του διδακτικού προσωπικού του τμήματος, ωστόσο, η ομάδα είναι ανοιχτή σε όλους τους φοιτητές και φοιτήτριες και μέλη του διδακτικού προσωπικού των Τμημάτων του Πανεπιστημίου Πατρών, αλλά και σε φίλους /φίλες από όλους τους χώρους ενδιαφέροντος.
Με πίστη πως η Τέχνη κάνει τον άνθρωπο να βλέπει αλλιώς ωραία τη ζωή (Ludwig Wittgenstein) φοιτητές/τριες και διδάσκοντες/ουσες του ΤΕπΕΚΕ δημιούργησαν το 2021, στην περίοδο του lockdown, ομάδα τέχνης που στηρίζεται στην έκφραση του ζωντανού σώματος και δρα στον ζωντανό χώρο, με αρχικό στόχο να διαχειριστούν την covid19 εποχή και να ονειρευτούν την postcovid 19 εποχή.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
22 Οκτωβρίου, 2023
Ώρα:
8:30 μμ - 9:00 μμ
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,
Ετικέτες Εκδήλωση

Χώρος Διεξαγωγής

Πάρκο της Ειρήνης
Panepistimioupoli Patron
Πάτρα, 265 04 Greece
+ Χάρτης Google

Share This Story, Choose Your Platform!

Go to Top