Χαιρετισμός – Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Το «Welcome to UP» από την πρώτη του κιόλας διοργάνωση αποτέλεσε μία άκρως επιτυχημένη πρωτοβουλία του Πανεπιστημίου Πατρών.

H Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας εξακολουθεί να στηρίζει τη μεγάλη γιορτή που ενώνει όχι μόνο τους πρωτοετείς φοιτητές με την πανεπιστημιακή κοινότητα, αλλά χτίζει «γέφυρες» του Πανεπιστημίου με την ίδια την πόλη και δημιουργεί πολύτιμες εμπειρίες. Είναι ένα ταξίδι γεμάτο δράση, δραστηριότητες και εκδηλώσεις που αγκαλιάζει η τοπική κοινωνία και γίνεται πραγματικότητα με την έμπρακτη στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Είμαστε βέβαιοι ότι και φέτος το «Welcome to UP» θα αναδείξει τη μεγάλη δυναμική της πανεπιστημιακής κοινότητας της Πάτρας, η οποία συνιστά μοχλό ανάπτυξης για την ίδια την πόλη.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είναι ανοιχτή σε κάθε πρωτοβουλία, με ευρείες συνέργειες όλων των επιστημονικών και επαγγελματικών φορέων. Στέκεται δίπλα στα εκπαιδευτικά ιδρύματα έχοντας βαθιά πεποίθηση ότι μπορούν να συμβάλλουν στην ανάπτυξη των τοπικών οικονομιών, την τόνωση της έρευνας και την εφαρμογή καινοτόμων δράσεων και πρακτικών.

 

Νεκτάριος Φαρμάκης

Περιφερειάρχης  Δυτικής Ελλάδας